etat.gr

kazino, stoixima, ειδησεις σημερα, greek recipes, greece, greece hotels, athens airport car rental, νεα, airports, greek news, supercars

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

Σήμερα, οι Αθηναίοι σε κάθε γειτονιά, όπως ακριβώς οι Γάλλοι ή οι Ελβετοί, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν την αλληλεγγύη πράξη.

ΦΠΑ: Νησιά Αιγαίου και τρόφιμα δεν πρόκειται να θιγούν

Η Τρόικα, μεταξύ άλλων, έχει επιβάλλει τη συζήτηση του θέματος της αλλαγής των συντελεστών ΦΠΑ και της αύξησής τους, όπου ισχύει, στο 23% από 13% που είναι σήμερα.

Στα τρόφιμα και την εστίαση, θεωρείται βέβαιο, ότι η κυβέρνηση δεν θα υποχωρήσει, καθώς ήταν “παλιά της ” επιτυχία η μείωση στο 13% από 23% και αφορά τόσο τους καταναλωτές, όσο και – κυρίως – την ανα΄’πτυξη του τουριστικού κλάδου.

Επίσης σε καμία περίπτωση, δεν θα δεχθεί η κυβέρνηση να αυξηθεί ο ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου όπου οι συντελεστές ΦΠΑ είναι μειωμένοι κατά 30%.

Συγκέντρωση τροφίμων για καταπολέμηση της φτώχειας

Από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ. σήμερα θα γίνεται σε 13 super market από το Κορωπί ώς την Ελευσίνα.

Πάτρα: Συγκέντρωση τροφίμων από το "Χαμόγελο του Παιδιού"

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», παρά τις δυσκολίες, συνεχίζει σταθερά το έργο του, κι ενόψει Χριστουγέννων, κινητοποιεί για μία ακόμα φορά πολίτες και φορείς, προκειμένου να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα για τα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης που στηρίζει πανελλαδικά κ

Τράπεζα Τροφίμων: Αλληλεγγύη από την Ελευσίνα έως το Παρίσι

Την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, οι Αθηναίοι σε κάθε γειτονιά, όπως ακριβώς οι Γάλλοι ή οι Ελβετοί, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν την αλληλεγγύη πράξη.

Χαρίζουμε ρούχα, τρόφιμα και φάρμακα στους συνανθρώπους μας στην Δάφνη (29/11)

Το Σάββατο στην Δάφνη (29/11) θα μαζευτούν και θα χαριστούν στους κατοίκους, ρούχα, τρόφιμα και φάρμακα. Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές "η εκδήλωση αποτελεί άλλο ένα δείγμα συνεργασίας των καταστημάτων της γειτονιάς της Δάφνης για έναν σκοπό που μας ενώνει όλους, μία προσπάθεια να ξεπεράσουμε παλιές, ανταγωνιστικές νοοτροπίες και να στείλουμε ένα μήνυμα, μπορούμε καλύτερα

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 10:00 ΕΩΣ ΤΙΣ 17:00 - ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΑΝΘΩΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ

ΡΟΥΧΑ:

Μαζεύουμε ΡΟΥΧΑ στο καφέ-μπαρ Αερικό (Σοφ. Βενιζέλου 2). Τα ρούχα θα πρέπει να παραδίδονται ΧΩΡΙΣΤΑ. Φέρνουμε Γυναικεία-Ανδρικά-Παιδικά ρούχα σε διαφορετικές συσκευασίες (σακούλες ή κούτες).

ΤΡΟΦΙΜΑ:

Μαζεύουμε ΤΡΟΦΙΜΑ στο Spoiled cafe (Μεγ. Αλεξάνδρου 18). Φέρνουμε τρόφιμα που ΔΕΝ χρειάζονται ψυγείο. Οι ανάγκες είναι μεγάλες και πιεστικές οπότε φέρνουμε ακόμη

Συγκέντρωση ρούχων – φαρμάκων – τροφίμων στη Δάφνη το Σάββατο 29/11Εκδήλωση συγκέντρωσης Ρούχων-Φαρμάκων-Τροφίμων θα πραγματοποιηθεί στη Δάφνη το Σάββατο 29 Νοεμβρίου από τις 10:00 έως τις 17:00.

Αναλυτικά

Συλλογη τροφιμων για λογαριασμο της "κιβωτου του κοσμου"...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ GLOBAL ASSOCIATION
Τα Χριστούγεννα είναι μέρες αγάπης και αλληλεγγύης. Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Global Association ενόψει των εορταστικών ημερών που πλησιάζουν θα ξεκινήσει, για λογαριασμό της «Κιβωτού του Κόσμου», συλλογή...
τροφίμων μακράς διάρκειας, προϊόντα καθαρισμού, προσωπικής υγιεινής, φάρμακα και λευκά είδη αλλά και προσφορά δωροεπιταγών από καταστήματα με είδη ρουχισμού ή supermarket, τα οποία θα διατεθούν στα παιδιά της Κιβωτού.
Η συλλογή θα πραγματοποιείται από 01/12/14 έως 12/12/14, 09:00-18:00 στο γραφείο της Global Association (Καραϊσκάκη 2, Νίκαια-Περιβολάκι, 2ος Όροφος).
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κωνσταντίνος Κοντός, Κοινωνικός Λειτουργός
Τηλ: 2104908200

Λογιστής από Εταιρία Διανομών Τροφίμων στη Λάρισα

Βρείτε εργασία στό μεγαλύτερο δίκτυο καριέρας

Δείτε στο παρακάτω LINK

περισσότερες πληροφορίες,

κριτήρια και προσόντα

που ζητούνται καθώς

και στοιχεία επικοινωνίας

Διαβάστε τη συνέχεια στο proson.gr

Tags: Θέσεις εργασίαςεργασίαβρίσκω δουλειάαγορά εργασίαςεύρεση εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.gr

Συλλογή ρούχων, τροφίμων και φαρμάκων για άπορους συμπολίτες

Μια πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλοβοήθειας κάνει πράξη αυτό το Σάββατο μέρος του εμπορικού κόσμου της Δάφνης με τίτλο «Μαζεύουμε ό,τι δεν μας χρειάζεται και τα χαρίζουμε σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη».

ΠΔΕ: Ικανό και αποτελεσματικό για τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας το σύστημα ελέγχων στις εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων

Έλεγχος από το Κτηνιατρικό Γραφείο Τροφίμων της Διεύθυνσης για την Υγεία και Προστασία του Καταναλωτή

Πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλοβοήθειας: Συλλογή ρούχων, τροφίμων και φαρμάκων

Μια πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλοβοήθειας κάνει πράξη αυτό το Σάββατο μέρος του εμπορικού κόσμου της Δάφνης με τίτλο «Μαζεύουμε ό,τι δεν μας χρειάζεται και τα χαρίζουμε σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη»

Ανατροπές σε σούπερ μάρκετ – τρόφιμα

Μεγάλες συμφωνίες αλλάζουν τα δεδομένα

Κοινωνικές δράσεις από τη Μινέρβα Τροφίμων

Η εταιρεία συμμετείχε στο Μαραθώνιο και δώρισε 2.000 λίτρα ελαιόλαδο και αραβοσιτέλαιο στη δράση «Όλοι μαζί μπορούμε», που υλοποιείται από τον Σκάι και την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Η ΝΟΝΑ του Κούλογλου, στην Πάτρα από το Δίκτυο Αλληλεγγύης - Αντί εισιτηρίου προσφέρονται τρόφιμα

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Πάτρας παρουσιάζει την Παρασκευή 28 Νοέμβρη 2014 και ώρα 8:30 το βράδυ στον πολυχώρο Ιντεάλ, την ταινία του Στέλιου Κούλογλου«Η ΝΟΝΑ» Πώς η Μέρκελ κατέκτησε την Ευρώπη. Αντί για εισιτήριο φέρνουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας.Την βλέπουμε να ομολογεί ότι τις ώρες που έπεφτε το τείχος του Βερολίνου

Τα καλύτερα τρόφιμα της ελληνικής γης

Η ιδέα γεννήθηκε από τη μαστίχα της Χίου - το «δάκρυ του μαστιχόδεντρου», όπως ποιητικά αποκαλείται, που από την αρχαιότητα είναι γνωστό ότι θεραπεύει τις διαταραχές του πεπτικού συστήματος

Αυτά είναι τα ελληνικά superfoods: Θαυματουργά τρόφιμα με άρωμα Ελλάδας

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερα δημοσιεύματα εκθειάζουν τις θαυματουργές ιδιότητες της μαστίχας Χίου.

Δυτική Ελλάδα:Σύμβαση για την παροχή τροφίμων σε αστέγους - Ημερίδα για τον συντονισμό του έργου την Παρασκευή

Ημερίδα σχετικά με τον συντονισμό της διαβούλευσης ώστε να προχωρήσει γοργά το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας για την επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή σε απόρους συμπολίτες μας, διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας την ερχόμενη Παρασκευή.

Τα κέρδη της βιομηχανίας τροφίμων καλά κρατάνε αλλά οι εργαζόμενοι πεινάνε

Η βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών επηρεάστηκε λιγότερο απ' όλους τους άλλους κλάδους της μεταποίησης στη διάρκεια της καπιταλιστικής κρίσης, σύμφωνα με τη συνοπτική έκθεση «Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών - Facts & Figures» που δημοσιοποίησε το Ιδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) το Μάρτη του 2014. Η έκθεση δίνει μια «ακτινογραφία» του κλάδου και από αυτήν αντλούνται τα στοιχεία που ακολουθούν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ριζοσπάστη που παρουσιάζει την Έκθεση, η εγχώρια βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών καλύπτει σχεδόν το 1/5 (18,9%) του συνόλου των επιχειρήσεων της ελληνικής μεταποίησης, γεγονός που την κατατάσσει πρώτη ανάμεσα στους κλάδους της μεταποίησης. Ακολουθούν τα Μεταλλικά προϊόντα (15%) και τα είδη Ενδυσης (13%). Ταυτόχρονα, αποτελεί το μεγαλύτερο εργοδότη της εγχώριας μεταποίησης, αφού στον κλάδο απασχολείται το 1/5 (20,3%) του συνόλου των απασχολουμένων (12% τα Μεταλλικά προϊόντα κα

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά του μάρκετινγκ τροφίμων

Ακόμα κι αν πιστεύουμε ότι είμαστε αρκετά ενημερωμένοι για τις μεθόδους χειραγώγησης του καταναλωτικού κοινού που χρησιμοποιεί το μάρκετινγκ της βιομηχανίας τροφίμων, αυτό το σύντομο βιντεάκι θα μας κάνει λίγο πιο υποψιασμένους και καχύποπτους.

Μια αποκαλυπτική ομιλία της συμβούλου μάρκετινγκ Kate Cooper που πρέπει να μας βάλει όλους σε σκέψη: